Allmänt

Samassmycke.com är en nätbutik för smycken som ägs av Samas Group Oy (FO-nummer 2561470-3). Priserna i nätbutiken anges i kronor och innehåller mervärdesskatt med 25%. Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar.

Vi ansvarar inte för eventuella fel i vår produkt- eller materialinformation.

Beställaren ska ha fyllt 18 år.

Vi lämnar inte ut person- eller adressuppgifter till tredje part och vi använder inte dem för markandsföring utan kundens samtycke. Vi sparar endast uppgift om kundernas namn och adress, telefonnummer, e-postadress och uppgift om beställningar i vårt system. Endast webbsidans administratörer har åtkomst till uppgifterna.

Vi använder oss av kakor på vår webbplats för att följa upp hur effektiv vår reklam är.

 

Leveranstid

Våra produkter har en leveranstid på ca 2-5 vardagar. Leveranstiden kan påverkas av Postis verksamhet.

 

Bytes- och returrätt

Kunden har en bytes- och returrätt på 14 dagar. Vill du returnera eller byta ut en produkt, kontakta alltid först vår kundtjänst på adressen:
https://samassmycke.com/pages/kundservice

Eller via e-post: kundservice@samassmycke.com.

Returrätten gäller endast för oanvända och försäljningsdugliga produkter i originalförpackning. Kundreturer kan skickas till oss på valfritt sätt. Kunden betalar själv portot för kundretur. Se till att alltid förpacka produkten så att den skyddas under transport. Skicka alltid med följande handlingar:

  • kopia av beställningsbekräftelsen

Returadress:

Samas Group Oy
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu
Finland

Vi tar inte emot returer när det gått fler än 14 dagar från leveransen.

 

Så tar du hand om dina smycken

Samassmyckes smycken tillverkas av akryl och trä. Träsmycken ska inte användas i samband med bastubad eller simning, eller på annat sätt utsättas för mycket vatten. Ta därför av träsmycken före dusch, bastubad och simning. Trä svullnar upp vid kontakt med fukt vilket framför allt när det gäller knappörhängen kan leda till att limmet lossnar.

Akrylsmycken kan samla mer smuts än träsmycken och det går bra att rengöra akrylsmycken regelbundet. Akrylsmycken kan rengöras med tvål och varmt vatten eller en väldigt mild antiseptisk lösning. Även knappörhängen av akryl bör tas av före dusch, bastubad och simning för att undvika limlossning.

 

Leveranssätt

Vi levererar produkterna via Posti till deras närmaste verksamhetsställe eller fram till dörren. Vi skickar alltid produkterna i oskadat skick och välförpackade. Går en produkt sönder under Postis transport, kontakta omgående närmaste postkontor och upprätta en skadeanmälan.

Vi ansvarar inte för transportskadade produkter, men vår kundtjänst kan nås på adressen https://samassmycke.com/pages/kundservice och vi bistår gärna för att lösa problemet.

 

Fraktavgift

39 kr för beställningar under 350 kr. Beställningar på över 350 kr skickas fraktfritt.

  

Betalningsvillkor

Betalsätt:
Kreditkort
Paypal
Klarna

 

Kontaktuppgifter

Samassmycke.com / Samas Group Oy
Y-tunnus: 2561470-3
Kuurnankatu 6
80100
Joensuu
Finland

Vårt företag har endast en nätbutik och på adressen ovan finns endast vårt kontor där vi inte tar emot kunder. Vi tar endast emot returer som skickas enligt returanvisningarna ovan.