FÄRGER OCH MATERIAL

Färg och liv för din stil hos Samassmycke! Färger är ett härligt sätt att visa din stil och leka med enligt din situation! Vi kan kasta oss rakt in bland bjärta färger eller hitta mjukare pastelltoner för vardagen. Somliga vill ha starkare färgnyanser även i vardagen, och alla har sin färgsmak att leka med. Vi strävar efter att ha ett så brett utbud av färger, modeller och material som möjligt för att alla ska kunna hitta sitt! Hos oss hittar du både starka färger och mjukare pastelltoner. Du hittar även naturnära material såsom björk eller rökt ek, och för vänner av glansigare svarta ytor finns akryl som materialval. Sätt eller lägg dig bekvämt i soffan och fördjupa dig i färgernas värld! Du hittar garanterat din favorit med hjälp av denna guide!

KOIVU JA SAVUTAMMI

Våra mest populär material är björk och rökt ek. Björk och rökt ek är naturnära material som därför också åtnjuter stor popularitet. Många vill känna att man är nära naturen och väljer därför trä, som är ett mer miljövänligt alternativ än många andra material. Björk är ett träslag med en vacker ljus yta där man ändå ser spår efter laserskärningen. Rökt ek för sin del har en vacker mörkbrun färg som många gärna vill ha på kvällen. Tillverkningsmetoden gör att spår efter skärningen syns även när det gäller rökt ek.

GULD OCH SILVER

Guld och silver är några av våra nya färger, och de lämpar sig utmärkt för den som föredrar guld- eller silversmycken, samtidigt som de naturligtvis är ett mycket billigare alternativ! Grundmaterialet för våra guld- och silverfärgade smycken är finsk björk som därmed gör smyckena till ett naturnära alternativ. Det går enkelt att kombinera guld- och silverfärgade smycken för fester, men de fungerar utmärkt även i vardagen! Du hittar guld- och silverfärgerna genom att klicka dig fram till sidan för din favoritmodell där du sedan kan välja önskad färg under produkten.

SVART AKRYL OCH SVART BJÖRK

Svart kan väljas som färgalternativ för materialen björk och akryl. Skillnaden mellan materialen är att svart akryl är ett mer glänsande material medan trä är ett mattare alternativ. Det syns givetvis även svår efter laserskärningen i trämaterialet, vilket gör det livligare och naturligare. Akryl däremot är helsvart inklusive kanterna. Du hittar båda alternativen genom att klicka dig fram till önskad modell där du hittar alla färg- och materialalternativ.

FÄRGSMYCKEN Våra underbara färgsmycken lanserades våren 2018 och de har redan hunnit bli mycket populära. Grundmaterialet för våra färgade smycken är finländsk björk. Hos oss hittar du många färgalternativ, från klarrött till mjukt rosa eller lavendel. Andra färgalternativ som vi har är energiskt gult, havsturkost, friskt himmelsblått, imponerande mörkblått, fräcka purpur samt mjuka pastellgrönt. Vi har också tänkt på den som vill ha ett nästan färglöst alternativ där puder är ett utmärkt val. Du hittar alla våra färgalternativ för våra smycken genom att klicka dig fram till smyckets sida där du hittar din favoritfärg längst ner. Köper du flera olika färger kan du leka med olika stilar som du vill.

ÄNNU MER FÄRGPRAKT

Särskilt på hösten och vintern passar det bra med färger, både för att pigga upp din egen look och som present! Dessa färger hjälper dig säkert att hitta rätta alternativet för alla årstider. För hösten, vintern och julen kan du också välja vår underbara mörkröda färg! Även grönt är ett utmärkt val för exempelvis vinterhalvåret och jultiden! Lila och orange är fantastiska färger oavsett årstid! Du hittar alla färgalternativ och material genom att klicka dig fram till sidan för det smycket du är intresserad av.

GLITTERFÄRGER

Ibland kräver livet glitter och färgprakt. För dessa situationer har vi tagit fram underbara och färgsprakande glitterfärger! Det finns tre färger att välja mellan: Glitter Silver, Glitter Guld och Glitter Rosa. Du kan utöver våra andra färg- och materialalternativ även välja en glitterfärg för alla våra smycken. Glitterfärger är det perfekta valet oavsett om det handlar om nyår, jul, födelsedagskalas, examensfest eller bröllop!